REVIEWS

    positive review  Wat een top service . Lieve houd met alles rekening van je zoontje . Alles wat je vraagt niks was te veel . We zijn heel tevreden met de outfit voor ons zoontje zijn communie . Mooie en goede kwaliteit van de kledij. Persoonlijk contact , heel tevreden zijn we naar buiten gegaan .

    Ruby Hofman Avatar Ruby Hofman
    7 februari 2021

    positive review  Vandaag communie outfit voor de zoon gekocht in een privé-sessie. Super ervaring! Prachtige kledij, super vriendelijk, zeer geduldig met de zoon. Top ervaring! Een aanrader voor iedereen met zonen die ze willen laten stralen op hun belangrijke dag!

    Eva Peleman Avatar Eva Peleman
    30 januari 2021

    positive review  Ik volgde Matisse & Henri al een tijdje via social media! Wij reden vanuit Kortrijk voor een private shopping sessie voor onze zoon die dit jaar zijn 1ste communie doet. Wat we kregen van Lieve was een warme ontvangst, een zeer interessante uitleg over het tot stand komen van de collectie. Er werd voldoende tijd genomen om te passen, met als resultaat een kei leuke outfit voor de aankomende communie. Hartelijk dank Lieve voor de professionele aanpak! En wat is de collectie zoooo mooi! Groeten familie Six

    Sofie Deprez Avatar Sofie Deprez
    27 januari 2021

    positive review  Heel vriendelijk onthaald, ook leuk pasmoment voor de kinderen, goede adviezen en vooral supermooie collectie! Dit was exact waar ik naar op zoek was maar nergens anders vond!❤️❤️❤️

    Vanderaa Liesje Avatar Vanderaa Liesje
    26 januari 2021

    positive review  Vandaag 1u20min. gereden voor onze Mathis zijn communiekleren. Het was een super tof ontvangst Mathis en zijn jongere broertje Loewis voelde zich onmiddellijk op hun gemak! Het is een hele mooie collectie, beide jongens hebben de perfecte outfit gevonden om Mathis zijn grote dag te vieren! Bedankt voor de vriendelijke ontvangst, de leuke tips en tricks! De broertjes straalden!!!

    Phyllis Joeri Rubens Plevoets Avatar Phyllis Joeri Rubens Plevoets
    16 januari 2021

    positive review  Vanuit Nederland kleertjes voor de communie besteld. Service perfect, pasvorm perfect, makkelijke communicatie. Goed te weten dat je deze ontzettend mooie spulletjes zonder enige moeite kan bestellen! Chapeau

    Janneke Jansen van Lieverloo Avatar Janneke Jansen van Lieverloo
    21 maart 2020

    positive review  Vandaag langs geweest voor onze zoon . We zijn er echt super goed ontvangen . Lieve is een oprecht en eerlijk persoon die graag haar advies geeft om ons kind er stralend te laten uitzien ! Enkel maar lof voor deze topzaak !!!

    Shirley Devloo Avatar Shirley Devloo
    23 februari 2020

    positive review  Vandaag bestelling thuis gekregen van communiekledij voor mijn zoontje. Wauw 🙂 Dit is echt uniek en heel persoonlijk shoppen!! Mijn kleine man zal er stralend uit zien!! De combinaties van jullie collectie zijn eindeloos én verrassend. Thanks!

    Hanne De Wit Avatar Hanne De Wit
    13 februari 2020

    positive review  Het was een zeer ontspannende voormiddag!! We konden op ons gemak kiezen! Onze zoon was zeer op zijn gemak. Werd op een heel zachte, rustige manier aangekleed! Gewoon GEWELDIG!! Hij gaat er geweldig uitzien op zijn 1ste communie. UNIEKE kledij ??

    Kim Beeckmans Avatar Kim Beeckmans
    3 februari 2020

    positive review  Fantastische omgang met kinderen. Neemt tijd om alles goed te doen. Is heel vriendelijk, ook als je begint te twijfelen of iets wil ruilen. Ben super blij met de mooie kleertjes. Een echte aanrader!

    Liesbeth Pieters Avatar Liesbeth Pieters
    3 februari 2020

    positive review  Lieve heeft haar naam niet gestolen, een hele lieve, warme, hartelijke vrouw. Ze geeft je eerlijk advies en je gaat sowieso buiten met een prachtige outfit. Bedankt voor de goede service.

    Nathalie Tessens Avatar Nathalie Tessens
    2 februari 2020

    positive review  Dank je wel voor de hartelijke ontvangst en goed advies, Lieve! We kwamen voor de zoon, maar ook de papa wandelde tevreden buiten met enkele van je heel mooi afgewerkte kledingstukken. Matisse and Henri heeft er weer enkele fans bij!

    Sonja Van Hooreweder Avatar Sonja Van Hooreweder
    18 januari 2020

    positive review  Heel tevreden over de ontvangst. Heel mooie collectie. Het was moeilijk kiezen, maar we zijn 100% overtuigd van de tenues die we gekozen hebben voor onze jongens, mede dankzij jouw eerlijke mening. Ze kunnen al niet meer wachten om ze aan te doen. Wij bevelen jou zeker aan!

    Ann Van Nuffel Avatar Ann Van Nuffel
    13 januari 2020

    positive review  perfect geholpen! heel blij met de outfit...voor klein én groot!

    An De Gezelle Avatar An De Gezelle
    3 januari 2020

    positive review  Heel vriendelijke ontvangst, goed geholpen, veel keuze, leuke combinaties waardoor het moeilijk was om te kiezen! Kortom, de moeite waard om eens langs te gaan! Arthur zal stralen op zijn dag... (en de mama ook) 😉

    Nathalie Vlamynck Avatar Nathalie Vlamynck
    29 december 2019

    positive review  Hartelijk dank voor het aangename en persoonlijke pasmoment! We zijn zeer tevreden met de communie outfit van Victor én met de outfit van zijn broer. Groetjes Nathalie

    Nathalie Sleeckx Avatar Nathalie Sleeckx
    16 december 2019

    positive review  *****! Vlotte service via site. Advies van kleur en maat via de facebookpagina. Geen moeite was teveel! Topservice op afstand! Supersnelle verzending en hele mooie kwaliteit en perfecte pasvorm. Superleuke eerste ervaring, dat smaakt naar mee!

    Lieselot Verbeke Avatar Lieselot Verbeke
    7 juni 2019

    positive review  Prachtige collectie...stijlvol...gewoon “af” tot in de details...!

    Kathleen Bruynooghe Avatar Kathleen Bruynooghe
    12 januari 2019

    positive review  Mooie prachtige kledij voor jongens! Toffe ontvangst

    Linde Vercauteren Avatar Linde Vercauteren
    3 januari 2019

    positive review  Knap knapper knapst! Zeer mooie service! Top !

    Halina Biskup Avatar Halina Biskup
    9 december 2018

    positive review  De allermooiste kleding voor stoere kleine (en grotere) jongens. Supermooie kwaliteit.

    Dorien Gebruers Avatar Dorien Gebruers
    13 september 2018

    positive review  De kwaliteit en service zijn van zo'n niveau dat ik er verder geen woorden meer moet aan vuilmaken � #Fan #TopTeam

    Debbie Leyssens Avatar Debbie Leyssens
    16 mei 2018

    positive review  Een prachtig concept met prachtige mensen en een prachtige visie! Hetgeen wij al hebben besteld voldoet volledig aan al onze verwachtingen: juiste pasvorm, uitstekende kwaliteit en met heel veel liefde gemaakt en verdeeld! Ik ben fan! � Doe zo verder! � Groetjes, Magalie �

    Magalie Iacopucci Avatar Magalie Iacopucci
    27 maart 2018

    positive review  Voor de eerste keer iets besteld en supertevreden. Uitstekende en snelle service en fantastisch mooi setje (broek en hemdje). Ik ben fan en we gaan zeker nog bestellen�

    Agnes Roggemans Avatar Agnes Roggemans
    25 maart 2018