REVIEWS

  5 star review  Wat een fijne ervaring bij Matisse and Henri. Lieve is echt een lieve dame, die ons heel hartelijk ontvangen heeft. Ons zoontje Egon (5 jaar) was ook direct op zijn gemak. Wat ben ik blij dat we bij Lieve terecht gekomen zijn. De collectie is prachtig en je kan eigenlijk alles combineren. Ook de stoffen en wijze waarop ze gemaakt zijn, zijn subliem. We waren al een tijdje op zoek naar knappe kleertjes, want ons zoontje gaat onze bruidsjongen zijn binnenkort. Zo een privé pas sessie, is echt zonder stress, wat wel is anders kan zijn in een gewone winkel. Egon kreeg ook alle aandacht en daar genoot hij van. De aanpak van Lieve is dan ook top. Een echte aanrader! Elke en Yannick

  Elke Vanvolsem Avatar Elke Vanvolsem
  24 april 2023

  5 star review  Wanneer shoppen met jongens een plezier wordt! Top ervaring

  Astrid Van Den Neucker Avatar Astrid Van Den Neucker
  13 februari 2023

  5 star review  Wat was het eindelijk fijn en ontspannend om met 3 mannen kleding te gaan kopen! We zijn heel vriendelijk ontvangen door Lieve en kregen uitleg over de collectie en stoffen. Daarna konden we rustig rond kijken terwijl de kindjes konden spelen. We zijn héél tevreden dat we onze keuze bij Matisse and Henri konden maken, een top concept waar we alleen maar lof voor kunnen hebben. Bedankt Lieve en nog heel veel succes!

  Ellen Rogiers Avatar Ellen Rogiers
  12 januari 2023

  5 star review  Rustige pasbeurt met liefde!

  Lynn Moyaert Avatar Lynn Moyaert
  10 januari 2023

  5 star review  Dag Lieve, hij zag er stalend en fier uit op zijn communie. Kleren maken de man 🤩 Bedankt voor uw professionele uitleg en raad die van een afstand gebeurde 😘

  Annelies Bortels Avatar Annelies Bortels
  28 mei 2022

  5 star review  Vandaag is het eindelijk Mathis zijn grote dag. Dank je wel voor je geduld en het helpen kiezen uit jullie prachtige collectie. Dankzij jullie straalt Mathis!

  Leentje Clompen Avatar Leentje Clompen
  14 mei 2022

  5 star review  Beste Lieve, dankjewel om ons vorige zondag zo fijn te ontvangen! Zowel Rune als ik hebben genoten van de pas-sessie ❤ We kunnen niet wachten om deze mooie outfit te laten zien aan iedereen 🤗 #gelukkigemama#gelukkigezoon#eerstecommunie

  Samira Jilali Avatar Samira Jilali
  3 februari 2022

  5 star review  Heel mooie collectie waar onze kleine prins mooi in straalt !

  Liesbeth Houbrechts Avatar Liesbeth Houbrechts
  18 januari 2022

  5 star review  Met ons zoontje een privésessie gedaan om kleren te kiezen. Ruime keuze. Kwaliteit top! Zeer vriendelijke dame die ons zoontje kon geruststellen omdat het allemaal veel werd voor hem. Top outfit gekozen en ja papa was ook verkocht en heb dezelfde outfit ook mee. Wat gaat onze zoon stralen op de foto's. will be continue 😄🥰

  Robby Van Hoecke Avatar Robby Van Hoecke
  18 januari 2022

  5 star review  Dag lieve Lieve, telkens als we de foto's zien passeren zijn we nog meer overtuigd van de keuze die we maakten van je mooie , stralende en kleurrijke kledij. Het is gewoon fantastisch dat zelfs de papa hetzelfde hemd op V zij grote feest zal aanhebben. Bedankt sat jij die vrolijke, rustige en vooral leuke dame bent sie de kids op hun gemak stelt.... wat was dit een aangename en leuke ervaring. Bedankt vanuit de grond van ons hart. De familie vandenbussche

  Deborah Wullaert Avatar Deborah Wullaert
  17 januari 2022

  5 star review  Super ervaring die private shopping bij Lieve! Professionele maar zeer hartelijke ontvangst. Ons zoontje ook direct op zijn gemak en aant spelen terwijl Lieve de nodige uitleg gaf! Veel combinatiemogelijkheden met de verschillende hemdjes en broeken. Ook de accessoires zijn kindvriendelijk en maken het geheel zeer feestelijk! Voor ons een zeer geslaagde voormiddag en we zijn heel blij met de kleertjes!

  Katalien Morel Avatar Katalien Morel
  17 januari 2022

  positive review  Wat een top service . Lieve houd met alles rekening van je zoontje . Alles wat je vraagt niks was te veel . We zijn heel tevreden met de outfit voor ons zoontje zijn communie . Mooie en goede kwaliteit van de kledij. Persoonlijk contact , heel tevreden zijn we naar buiten gegaan .

  Ruby Hofman Avatar Ruby Hofman
  7 februari 2021

  positive review  Vandaag communie outfit voor de zoon gekocht in een privé-sessie. Super ervaring! Prachtige kledij, super vriendelijk, zeer geduldig met de zoon. Top ervaring! Een aanrader voor iedereen met zonen die ze willen laten stralen op hun belangrijke dag!

  Eva Peleman Avatar Eva Peleman
  30 januari 2021

  positive review  Ik volgde Matisse & Henri al een tijdje via social media! Wij reden vanuit Kortrijk voor een private shopping sessie voor onze zoon die dit jaar zijn 1ste communie doet. Wat we kregen van Lieve was een warme ontvangst, een zeer interessante uitleg over het tot stand komen van de collectie. Er werd voldoende tijd genomen om te passen, met als resultaat een kei leuke outfit voor de aankomende communie. Hartelijk dank Lieve voor de professionele aanpak! En wat is de collectie zoooo mooi! Groeten familie Six

  Sofie Deprez Avatar Sofie Deprez
  27 januari 2021

  positive review  Heel vriendelijk onthaald, ook leuk pasmoment voor de kinderen, goede adviezen en vooral supermooie collectie! Dit was exact waar ik naar op zoek was maar nergens anders vond!❤️❤️❤️

  Vanderaa Liesje Avatar Vanderaa Liesje
  26 januari 2021

  positive review  Vandaag 1u20min. gereden voor onze Mathis zijn communiekleren. Het was een super tof ontvangst Mathis en zijn jongere broertje Loewis voelde zich onmiddellijk op hun gemak! Het is een hele mooie collectie, beide jongens hebben de perfecte outfit gevonden om Mathis zijn grote dag te vieren! Bedankt voor de vriendelijke ontvangst, de leuke tips en tricks! De broertjes straalden!!!

  Phyllis Joeri Rubens Plevoets Avatar Phyllis Joeri Rubens Plevoets
  16 januari 2021

  positive review  Vanuit Nederland kleertjes voor de communie besteld. Service perfect, pasvorm perfect, makkelijke communicatie. Goed te weten dat je deze ontzettend mooie spulletjes zonder enige moeite kan bestellen! Chapeau

  Janneke Jansen van Lieverloo Avatar Janneke Jansen van Lieverloo
  21 maart 2020

  positive review  Vandaag langs geweest voor onze zoon . We zijn er echt super goed ontvangen . Lieve is een oprecht en eerlijk persoon die graag haar advies geeft om ons kind er stralend te laten uitzien ! Enkel maar lof voor deze topzaak !!!

  Shirley Devloo Avatar Shirley Devloo
  23 februari 2020

  positive review  Vandaag bestelling thuis gekregen van communiekledij voor mijn zoontje. Wauw 🙂 Dit is echt uniek en heel persoonlijk shoppen!! Mijn kleine man zal er stralend uit zien!! De combinaties van jullie collectie zijn eindeloos én verrassend. Thanks!

  Hanne De Wit Avatar Hanne De Wit
  13 februari 2020

  positive review  Het was een zeer ontspannende voormiddag!! We konden op ons gemak kiezen! Onze zoon was zeer op zijn gemak. Werd op een heel zachte, rustige manier aangekleed! Gewoon GEWELDIG!! Hij gaat er geweldig uitzien op zijn 1ste communie. UNIEKE kledij ??

  Kim Beeckmans Avatar Kim Beeckmans
  3 februari 2020

  positive review  Fantastische omgang met kinderen. Neemt tijd om alles goed te doen. Is heel vriendelijk, ook als je begint te twijfelen of iets wil ruilen. Ben super blij met de mooie kleertjes. Een echte aanrader!

  Liesbeth Pieters Avatar Liesbeth Pieters
  3 februari 2020

  positive review  Lieve heeft haar naam niet gestolen, een hele lieve, warme, hartelijke vrouw. Ze geeft je eerlijk advies en je gaat sowieso buiten met een prachtige outfit. Bedankt voor de goede service.

  Nathalie Tessens Avatar Nathalie Tessens
  2 februari 2020

  positive review  Dank je wel voor de hartelijke ontvangst en goed advies, Lieve! We kwamen voor de zoon, maar ook de papa wandelde tevreden buiten met enkele van je heel mooi afgewerkte kledingstukken. Matisse and Henri heeft er weer enkele fans bij!

  Sonja Van Hooreweder Avatar Sonja Van Hooreweder
  18 januari 2020

  positive review  Heel tevreden over de ontvangst. Heel mooie collectie. Het was moeilijk kiezen, maar we zijn 100% overtuigd van de tenues die we gekozen hebben voor onze jongens, mede dankzij jouw eerlijke mening. Ze kunnen al niet meer wachten om ze aan te doen. Wij bevelen jou zeker aan!

  Ann Van Nuffel Avatar Ann Van Nuffel
  13 januari 2020