Ontdek de totale collectie!

Wat maakt onze privé shopping sessies zo uniek?

In één zin: relaxed en gefocust shoppen!

Het op afspraak winkelen is iets dat wij al 8 jaar doen. Neen, het is geen corona dingetje. Het gaan shoppen met jongens is niet vanzelfsprekend, dat heb ik aan den lijve ondervonden.

Je gaat niet zo snel een dagje shoppen met jongens

▶ Ze zijn vaak snel afgeleid en hebben al gauw geen zin meer.
▶ Na 2 minuten liggen onze jongens al in de etalage en maak jij een beslissing voor iets dat je misschien helemaal niet wil kopen.
▶ Maar de tijd dringt, je zoon heeft er geen zin meer in, afrekenen of naar buiten gaan zonder iets is de boodschap. 

 

Op onze showroom, te Gooik, ontvangen wij jou persoonlijk en staan we je bij met advies

Het is echt relaxed en tegelijkertijd gefocust shoppen 😊
Onze prinsen staan constant in de kijker en dat vinden ze echt de max!! De focus ligt geheel op ‘hen’ en niet op wat er in de winkel gebeurt. 

De plaatsen zijn helaas beperkt, waardoor we een reeks aanvragen niet kunnen aanvaarden. We kunnen niet méér uren in een dag plannen, en we willen graag voor iedereen voldoende tijd nemen.

Een speelhoekje en een keertje rollebollen, roepen of tieren is bij ons inbegrepen in de prijs. Je stoort namelijk helemaal niemand!

Samen zoeken we naar het mooiste outfitje voor jouw zoontje in de juiste maat.

 

Wanneer kun je bij ons terecht voor een privé shopping sessie?

▶ Je kunt bij ons iedere zaterdag en zondag terecht tussen 9:00 uur en 20:30 uur (van december tot april)
▶ Wil je een ander moment, dan kan dat ook. We overleggen samen wat jou als klant het beste uitkomt. 

Wat zeggen onze klanten over hun privé shopping sessie?

Wat een fijne ervaring bij Matisse and Henri. Lieve is echt een lieve dame, die ons heel hartelijk ontvangen heeft. Ons zoontje Egon (5 jaar) was ook direct op zijn gemak. Wat ben ik blij dat we bij Lieve terecht gekomen zijn. De collectie is prachtig en je kan eigenlijk alles combineren. Ook de stoffen en wijze waarop ze gemaakt zijn, zijn subliem. We waren al een tijdje op zoek naar knappe kleertjes, want ons zoontje gaat onze bruidsjongen zijn binnenkort. Zo een privé pas sessie, is echt zonder stress, wat wel is anders kan zijn in een gewone winkel. Egon kreeg ook alle aandacht en daar genoot hij van. De aanpak van Lieve is dan ook top. Een echte aanrader!

Elke en Yannick

Nog eens ontzettend bedankt voor vandaag. Arthur straalde toen hij met zijn zak thuiskwam. Wat een zalig concept hebben jullie!

Marleen

Beste Lieve, dankjewel om ons vorige zondag zo fijn te ontvangen! Zowel Rune als ik hebben genoten van de pas-sessie ❤ We kunnen niet wachten om deze mooie outfit te laten zien aan iedereen 🤗

Samira Jilal

Super ervaring die private shopping bij Lieve! Professionele maar zeer hartelijke ontvangst. Ons zoontje ook direct op zijn gemak en aant spelen terwijl Lieve de nodige uitleg gaf! Veel combinatiemogelijkheden met de verschillende hemdjes en broeken. Ook de accessoires zijn kindvriendelijk en maken het geheel zeer feestelijk! Voor ons een zeer geslaagde voormiddag en we zijn heel blij met de kleertjes!

Katelien

Wacht niet langer en vraag nu jouw sessie aan!

Vul het formulier in en we nemen contact met jou op om een afspraak vast te leggen.

AANVRAAGFORMULIER PRIVATE SHOPPING SESSIE

    Lees meer over hoe onze privé shopping sessies werken

    Wat maakt een shopping sessie bij Matisse and Henri zo uniek?
    Lees onze blog en ontdek hoe uniek het is om bij ons in Gooik langs te komen met jouw gezin.