Privé shopping sessies

Wat maakt onze privé shopping sessies zo uniek?

In één zin: relaxed en gefocust shoppen!

Het op afspraak winkelen is iets dat wij al 8 jaar doen. Neen, het is geen corona dingetje. Het gaan shoppen met jongens is niet vanzelfsprekend, dat heb ik aan den lijve ondervonden.

Je gaat niet zo snel een dagje shoppen met jongens. Ze zijn vaak snel afgeleid en hebben al snel geen zin meer. Na 2 minuten liggen onze jongens al in de etalage en maak jij snel een beslissing voor iets dat je misschien helemaal niet wil kopen. Maar de tijd dringt, je zoon heeft er geen zin meer in, dus afrekenen of naar buiten gaan zonder iets is de boodschap. 

Bij ons in de showroom, te Gooik, ontvangen wij jou persoonlijk en staan we je bij met advies.

Het is echt relaxed en tegelijkertijd gefocust shoppen 🤭  
Onze prinsen staan constant in de kijker en dat vinden ze echt de max!! De focus ligt geheel op ‘hen’ en niet op wat er in de winkel gebeurt. 

De plaatsen zijn helaas beperkt, waardoor we een reeks aanvragen niet kunnen aanvaarden. We kunnen niet meer uren in een dag plannen, en we willen graag voor iedereen voldoende tijd nemen. 

Een speelhoekje en een keertje rollebollen, roepen of tieren is bij ons inbegrepen in de prijs! Je stoort namelijk helemaal niemand!

Samen zoeken we naar het mooiste outfitje voor jouw zoontje in de juiste maat.

 

Wanneer kun je bij ons terecht voor een privé shopping sessie?

Je kunt bij onze iedere zaterdag en zondag terecht tussen 9:00 en 20:30 uur.

Wat zeggen onze klanten over hun privé shopping sessie?

Nog eens ontzettend bedankt voor vandaag. Arthur straalde toen hij met zijn zak thuiskwam. Wat een zalig concept hebben jullie!

Marleen

Beste Lieve, dankjewel om ons vorige zondag zo fijn te ontvangen! Zowel Rune als ik hebben genoten van de pas-sessie ❤ We kunnen niet wachten om deze mooie outfit te laten zien aan iedereen 🤗

Samira Jilal

Super ervaring die private shopping bij Lieve! Professionele maar zeer hartelijke ontvangst. Ons zoontje ook direct op zijn gemak en aant spelen terwijl Lieve de nodige uitleg gaf! Veel combinatiemogelijkheden met de verschillende hemdjes en broeken. Ook de accessoires zijn kindvriendelijk en maken het geheel zeer feestelijk! Voor ons een zeer geslaagde voormiddag en we zijn heel blij met de kleertjes!

Katelien

Wacht niet langer en vraag nu jouw sessie aan!

Vul het formulier in wanneer je graag een afspraak wilt maken voor een privé shopping sessie. Wij nemen snel contact met je op.

AANVRAAGFORMULIER PRIVATE SHOPPING SESSIE


    Lees meer over hoe onze privé shopping sessies werken

    Wat maakt een shopping sessie bij Matisse and Henri zo uniek? Hier schreven wij een blog over. Lees verder en ontdek hoe speciaal het is om bij ons in Gooik te komen met jouw gezin.